Je staat op het punt om te kiezen voor jezelf, omdat je je realiseert dat persoonlijke groei begint met het maken van keuzes. Je overweegt om hiervoor een coach in te schakelen die je in kan begeleiden. Een aantal mensen gingen je voor en hebben hun ervaringen gedeeld.

Ik stel voor om eens persoonlijk kennis te maken als de ervaringen van anderen je nieuwsgierig hebben gemaakt of je aanspreken. Het verplicht je tot niets. Het is wellicht voor jou de eerste stap in de goede richting.

Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken en de behandelingen. Ik heb duidelijke antwoorden gekregen op onbewuste vragen. Hierdoor heb meer vertrouwen in mijn lijf, in mijn zijn. Hans heeft me geleerd te aanvaarden dat het komt zoals het komt. Van alle situaties leer ik iets; is het niet nu, dan komt de boodschap nog een keer. Bedankt dat ik dit mocht mee maken!
– Leontien

Hans is een goede luisteraar en stelt op het juiste moment de juiste vragen. Hij kan zich goed in anderen verplaatsen, ook al staat de situatie soms veraf van zijn eigen leven.
– J.

Hans heeft een prettig manier van behandelen. De sessie beginnen altijd met een gesprek waarbij hij bespreekt welke onderwerpen op dat moment actueel voor jou zijn. Hij vraagt door en houdt je een spiegel voor. Deze spiegel kan uiteraard confronterend zijn. Na het gesprek begint de behandeling. Tijdens deze behandeling zorgt hij ervoor dat energiebanen los worden gemaakt, zodat de energie weer vrij kan stromen. Na de behandeling volgt een korte evaluatie waarin je de ervaringen van de behandeling deelt. Op basis daarvan geeft Hans je een concrete opdracht mee. Hiermee kun je op een praktische manier aan de slag tot de volgende sessie. Dit heeft mij inzicht geven om te groeien als persoon. Het vrijmaken van de energiebanen geeft je verlichting en helpt je tot je kern te komen.
– Charlotte

Maak vrijblijvend een afspraak
om kennis te maken!