Je mag hem noemen zoals je wilt: coach, begeleider, gids of mentor. Het enige wat hij doet is jou – in zijn praktijk in Assen tijdens een gesprek aan de keukentafel – begeleiden met het maken van keuzes. Keuzes in wie en wat je wilt zijn. Er ontstaat steeds meer harmonie en balans. Je innerlijke kracht komt boven en je wordt wie je eigenlijk al was.

Hans zijn manier van werken is gebaseerd op een methode die hij heeft geleerd van André Terink, die hij in 2013 leerde kennen. Hans werd gegrepen door de eenvoud van de methode én de impact ervan. Hans besloot om zichzelf de methode eigen te maken. Hiervoor volgde hij een twee jaar durende training bij André.

Hans de Munck

Meer over Hans de Munck

Hans, spiritueel en tegelijkertijd broodnuchter, coacht met allerlei technieken en gebruikt ervaringen die hij in zijn leven heeft opgedaan. In de jaren 80 kwam hij voor het eerst in aanraking met het Sjamanisme. Eind jaren 90 heeft Hans een opleiding tot Transpersoonlijk Therapeut gevolgd, een methode die te maken heeft  met bewustwording. Van Zuid-Frank tot Nepal tot India; Hans heeft veel van de wereld gezien. Dat maakt dat hij met een nieuwsgierig blik de wereld in kijkt. Hans is zich bewust van de drie-eenheid ‘Body, Mind & Soul’ en staat tegelijkertijd met beide benen op de grond.

Hans begeleidt mensen om meer plezier, rust en balans te ervaren in hun leven. Hij weet in korte tijd belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Deze inzichten leiden gegarandeerd tot gedragsverandering.

Vrijblijvend kennismaken met Hans?