Of je nu lekkerder in je vel wilt zitten, je zelfverzekerder wilt voelen of wilt leven in balans; persoonlijke groei begint met het maken van een keuze. Je bent op het punt aangekomen dat je bewuster wilt leven en écht wilt kiezen voor jezelf. De aanleiding hiervoor is wellicht een kleinigheid, maar het kan ook zijn dat je een periode erg veel stress hebt ervaren, of dat je heel erg moe bent en je door alleen slapen niet meer uitrust. Het kan ook zijn dat je overspannen begint te raken of bent geweest of zelfs te kampen hebt gehad met een burn-out.

Bewustwording

Wat de reden ook is, het wordt tijd dat je bewuster gaat leven en bewust kiest voor jezelf. Je weet dit van jezelf en je zou het prettig vinden om dit te leren in het bijzijn van een coach. Iemand die met een frisse blik naar jou en je omgeving kijkt, je een spiegel voorhoudt en je helpt met vinden van antwoorden op vragen die je jezelf stelt.

Meer energie

Je mag me noemen zoals je wilt: coach, begeleider, gids of mentor. Het enige wat ik doe is jou begeleiden met het maken van keuzes. Een sessie bestaat altijd uit een gesprek en een energiebehandeling. Op deze manier worden verkregen inzichten energetisch ondersteund. Deze methode is effectief en universeel en geeft ongekende mogelijkheden in het dagelijkse leven. Je leert inzien dat je – ongeacht de situatie waarin jij je bevindt – altijd een keuze hebt. Een keuze in jouw houding ten opzichte van jezelf en van de wereld om je heen.

Leerproces

Na de behandeling volgt een korte evaluatie waarin je de ervaringen van de behandeling deelt. Op basis daarvan geef ik je een concrete opdracht mee. Hiermee kun je op een praktische manier aan de slag tot de volgende sessie. Het geeft je inzicht om te groeien als persoon.

Ben je benieuwd of het wat voor je is?
Maak een kennismakingsafspraak!