Je bent op het punt aangekomen dat je bewuster wilt leven en écht wilt kiezen voor jezelf. Je realiseert je dat persoonlijke groei begint met het maken van keuzes. Of je nu lekkerder in je vel wilt zitten, je zelfverzekerder wilt voelen of wilt leven in balans… Het draait allemaal om keuzes maken; om kiezen voor jezelf.

Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom is prettig om te weten dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik kan je coachen en begeleiden tijdens jouw zoektocht naar jouw ware ik en je eigen innerlijke kracht. Ik creëer de optimale omstandigheden zodat jij met een gerust hart op ontdekkingsreis kunt gaan. Een reis die leidt naar meer zelfkennis, balans en energie.

Een aantal mensen gingen je voor en hebben hun ervaringen gedeeld.

Gesprek en behandeling

Je mag me noemen zoals je wilt: coach, begeleider, gids of mentor. Het enige wat ik doe is jou – in mijn praktijk in Assen – begeleiden met het maken van keuzes. Een sessie bestaat altijd uit een ‘keukentafelgesprek’ en een energiebehandeling.

In het gesprek bespreken we zaken die voor jouw belangrijk en/of actueel zijn. Hierbij houd ik je een spiegel voor: dit noem ik ‘spiegelogie’. Veel antwoorden op vragen, ken jezelf. Je ziet de antwoorden soms niet, omdat je ze buiten jezelf zoekt. Door te spiegelen help ik je om naar jezelf te kijken en om jezelf te ontdekken. Je wordt je bewust van jezelf en van de oordelen die je hebt over jezelf én over anderen.

Tijdens de energiebehandeling zorg ik ervoor dat energiebanen worden vrijgemaakt, zodat de energie in jouw lichaam weer vrij kan stromen. Dit klinkt abstracter dan dat het is. Volgens Van Dale is energie ‘vermogen om arbeid te verrichten’. Energie is ook volhardende geestkracht of veerkracht. In ons lichaam spelen van allerlei processen. Om te bewegen en om te groeien is energie nodig. Zonder brandstof gebeurt er niets. De energie is niet altijd even constant: soms bruis je van de energie en soms ben je niet vooruit te branden. Door de energiebehandeling worden blokkades opgeruimd, zodat het lichaam zich kan herstellen. Hierdoor wordt het makkelijker om de prikkels die via de zintuigen naar de hersenen gaan te verwerken tot informatie. Informatie die ons helpt om ons handelen en de wereld om ons heen te begrijpen.

Het resultaat

De sessies zorgen ervoor dat jij je bewuster wordt van jezelf en de wereld om je heen. Dit leidt gegarandeerd tot gedragsverandering. Het geeft je ongekende mogelijkheden in het dagelijkse leven.

Als je je bewust bent van je persoonlijkheid, je ego, je emoties, je lichaam, je gedachten en je essentie-energie, ben je in staat om bewuste keuzes te maken. Keuzes in wie en wat je wilt zijn. Er ontstaat steeds meer harmonie en balans. Je innerlijke kracht komt boven en je wordt wie je eigenlijk al was.

Zullen we kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak!